Tatuaje pe mana

Tatuajele pe incheietura mainii sunt optiuni bune pentru cei care doresc tatuaje mici sau care se pot masca. Usor ascunse de catre camasi cu maneci lungi, jachete, ceasuri de mana si benzi, tatuajele pe incheietura mainii pot fi vazute, si purtatorii lor se pot bucura de ele in orice moment, spre deosebire de tatuajele pe gat sau pe spate. Ele sunt de cele mai multe ori aplicate pe partea inferioara a incheieturii, cu toate acestea, unii aleg sa isi tatueze incheietura mainii pe partea de sus sau ca o banda ce inconjoara incheietura dintr-o parte in cealalta.

Tatuaje populare ale incheieturi mainii

Desi multe dintre desenele gasite in saloanele de tatuaje din ziua de azi pot fi elaborate si dimensionate pentru a se potrivi in mod proportional cu zona incheieturii, desenele sau modelele de tatuaje cu stele par a fi o alegere populara pentru cei care doresc tatuaje pe incheietura mainii. Cu capacitatea de a fi modele simple sau complexe, tatuajele cu stele de pe incheietura mainii pot infatisa o variatie de semnificatii, inclusiv inspiratie, dragoste pentru astronomie, ridicarea la potentialul cuiva, si faima. Alte alegeri comune de modele de tatuaje pe incheietura manii sunt cuvintele care au sens individual, cum ar fi, “credinta”, “iubire”, “viata vesnica”, sau “adevar” pentru a numi doar cateva. Adesea, o fraza sau o bucata semnificativa a Scripturii din Biblie este incorporata intr-un astfel de model de tatuaj. Aceste cuvinte si expresii pot fi, deasemenea, traduse in limbi straine sau impregnate in simboluri chinezesti artistice pentru un look mai exotic. Zane mici, flori, desene tribale, soarele si luna sunt deasemenea modele de tatuaje populare pentru incheietura mainii.

Tatuaje pe incheietura mainii

Tatuaje bratara

Multe tatuaje de tip banderola pentru brat pot fi reduse in marime pentru a deveni banda din jurul incheieturii cuiva. Banderole tribale, desene si modele florale, sunt optiuni puternice pe care multi le iau in considerare. Toate sunt, in general, modele simple si atragatoare care sunt capabile sa mentina simtul lor de impact si frumusete atunci cand sunt reduse in dimensiuni. Fie monotone sau viu colorate, aceste bratari pot varia de la modele de tatuaje puternice si indraznete pana la opere de arta delicate si feminine.

Tatuaje pe incheietura mainii ale celebritatilor

Tatuajele pe incheietura sunt printre cele mai populare tatuaje solicitate de catre celebritatile din ziua de azi. Aici gasiti o lista scurta a modelelor pe care si le-au ales celebritatile Hollywood-ului.

Jessica Alba / actrita: text in sanscrita insemnand “floare de lotus”, pe partea interioara a mainii drepte.

Victoria Beckham / cantareata: script desenat pe interiorul incheieturii mainii drepte.

Avril Lavigne / muzician: stea pe interiorul incheieturii mainii stangi, si cuvantul “respira” in alb, pe incheietura mainii drepte.

Lindsay Lohan / actrita: stele pe interiorul incheieturii de pe mana stanga.

Eva Longoria / actrita: stele mici tatuate pe interiorul mainii stangi.

Alyssa Milano / actrita: un ouroboros (sarpe muscandu-si propria coada) tatuaj pe interiorul incheieturii mainii drepte.

Jennifer Nettles / solist: cuvantul “credinta” pe exteriorul incheieturii mainii stangi.

Britney Spears / cantareata: buze pe interiorul incheieturii mainii drepte.

Rhianna / cantareata: tatuaj cu stea pe interiorul incheieturii mainii drepte.

Kelly Ripa / gazda talk-show: cuvantul “Consuelos” pe interiorul incheieturii manii stangi (sotul ei este Mark Consuelos).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *