Tatuaje cu nume

Tatuajele cu nume, litere si initiale sunt destul de versatile, ele pot reprezenta initiale simple sau nume complete. Acestea pot varia din litere mari si ingrosate la caractere discrete si mai feminine. Exista o varietate de fonturi si culori de cerneala din care se pot alege, astfel in prezent personalizarea acestor tatuaje cu nume este mai simpla ca niciodata.

Semnificatia tatuajelor cu nume, litere, initiale

Alegerea ca numele sau cuvantul pe care il doriti ca tatuaj sa fie tradus intr-o alta limba poate face ca acesta sa fie mai interesant sau chiar mai exotic. Franceza, sanscrita, tailandeza, latina, italiana, araba sau tatuajele japoneze sunt unele dintre cele mai populare alegeri, dar nu uitati sa faceti multe cercetari legate de traducerea acestuia inainte de a va hotara asupra unui tatuaj in alta limba. Tatuajele cu nume pot fi plasate usor pe orice zona a corpului.

Tatuajele mari cu nume de exemplu, pot fi pozitionate pe partea superioara a bratului sau pe partile laterale ale stomacului sau a umarului. Tatuajele mici cu nume pot incapea perfect pe incheietura mainii, pe glezna sau pe partea de jos a spatelui. Locatiile mai interesante pentru aceste tatuaje cu nume sunt: interiorul buzei sau de jur imprejurul degetului, purtand literele care formeaza tatuajul ca pe un inel.

Tatuaje cu nume

Tatuajele cu nume ale sotiilor sau iubitelor

Tatuajele cu nume ale iubitilor / iubitelor sau sotilor / sotiilor este de multe ori un subiect controversat, pentru ca nu toate relatiile sau casatoriile dureaza o viata intreaga, dar un tatuaj va dura. In acest caz, va fi intelept sa luati in considerare sa va faceti un tatuaj mic, intr-o zona mai discreta, astfel incat acesta va putea fi acoperit in cazul in care relatia sau casatoria se termina. Multe cupluri moderne din ziua de astazi aleg sa isi faca impreuna un tatuaj cu numele, literele sau initialele celeilalte persoane, deseori pozitionate pe aceeasi parte a corpului. Tatuajele ambigrame, tatuajele care reprezinta ambele nume interconectate sau impletite impreuna, astfel incat se poate citi numele unei persoane, si numele celeilate persoane din ambele directii, sunt deasemenea alegeri foarte bune pentru iubitorii acestor modele de tatuaje.

Tatuaje cu nume fete

Tatuaje cu nume de rude si copii

Tatuajele cu numele copiilor cuiva sunt declaratii de mandrie, si afiseaza dragostea neconditionata a parintilor pentru copii lor. Aceste tatuaje speciale cu nume sunt deseori combinate cu portretul copiilor, flori, inimi sau obiecte specifice, care au semnificatii speciale, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Aceasta idee poate fi deasemena aplicata pentru parintii sau bunicii unei persoane. Ele pot fi la fel de simple ca si cuvintele: mama sau tata, sau poate, pot fi scrise pe o funda care se gaseste peste o inima mare.

Tatuaje cu nume de prieteni

De multe ori oamenii ating viata celuilalt in moduri care sunt pur si simplu inexplicabile. De multe ori aceste persoane se dovedesc a fi atat de influente incat, numele de tatuaje devin un mod de a imortaliza sentimentele cuiva pentru ei. Aceste persoane pot include cel mai bun prieten, o sursa de inspiratie sau chiar un mentor, si alegand porecla lor ca un nume de tatuaj poate fi expresia perfecta a acestei conexiuni speciale.

Tatuaje cu nume folosind propriul nume

Propriul nume tatuat pe corpul cuiva poate parea ciudat la inceput, dar este de fapt o modalitate foarte buna de a arata ca sunteti foarte mandru de ce ati devenit sub acest nume. Tatuajele cu nume folosind numele de familie arata o mandrie enorma fata de mostenirea familiei, un tribut adus stramosilor si familiei care te-a crescut. In acest sens tatuajele cu nume devin expresii de dragoste si daruire, si simbolizeaza radacini adanci care pastreaza o legatura cu familia lui sau a ei.

Cele mai folosite fonturi si nume de tatuaje cu fete

Adela, Adelina, Adina, Adriana, Alexandra, Alice, Alina, Amalia, Ana, Ana Maria, Anca, Anda, Andra, Andreea, Angela, Angelica, Anica, Aniela, Anisoara, Antoaneta, Antonia, Aurelia, Aura, Aurora, Beatrice, Bianca, Brandusa, Camelia, Carla, Carmen, Carolina, Catalina, Cecilia, Clara, Cornelia, Cosmina, Cristina, Dalia, Daniela, Denisa, Doina, Dorina, Elena, Elisabeta, Eliza, Emilia, Erica, Evelina, Felicia, Flavia, Florentina, Gabriela, Geanina, Georgeta, Geta, Gratiela, Gina, Hortansa, Ileana, Ioana, Iolanda, Irina, Isabela, Iulia, Izabela, Juliana, Karina, Lacramioara, Larisa, Laura, Lidia, Liliana, Loredana, Lorena, Lucia, Luciana, Lucretia, Luiza, Luminita, Madalina, Magdalena, Manuela, Margareta, Maria, Maria Ioana, Mariana, Marilena, Mihaela, Miruna, Nadia, Narcisa, Natalia, Nicola, Nicoleta, Oana, Olga, Olimpia, Olivia, Otilia, Patricia, Paula, Petra, Raluca, Ramona, Rebeca, Riana, Roberta, Roxana, Ruxandra, Sabina, Sandra, Sara, Sivia, Simona, Sofia, Sonia, Sophia, Sorina, Stefania, Tania, Tatiana, Teodora, Valentina, Valeria, Vera, Veronica, Victoria, Violeta, Virginia, Yasmine, Yolanda, Yvone.

Font4

Fonturi tatuaje

Font6

Cele mai folosite fonturi si nume de tatuaje cu baieti

Adelin, Adi, Adrian, Alberto, Alex, Alexandru, Alin, Andrei, Anghel, Anton, Antonio, Aurel, Aurelian, Bogdan, Calin, Cezar, Ciprian, Claudiu, Codrut, Cornel, Cosmin, Costel, Costin, Crin, Cristi, Cristian, Damian, Dan, Daniel, Darius, David, Denis, Dorel, Dorin, Doru, Dragos, Eduard, Emanuel, Eugen, Fabian, Felix, Filip, Flavius, Florentin, Florin, Francisc, Gabriel, Gelu, George, Gheorghe, Grigore, Horatiu, Horia, Hector, Iacob, Ilie, Ioan, Ion, Ionut, Iulian, Iustin, Jan, Laur, Laurentiu, Leonard, Liviu, Luca, Lucian, Lucretiu, Madalin, Manole, Manuel, Marcel, Marin, Mario, Marius, Martin, Mihai, Mihnea, Mircea, Mirel, Mugur, Narcis, Nelu, Nicolae, Nicu, Niculae, Octavian, Olivian, Ovidiu, Radu, Rares, Raul, Razvan, Relu, Robert, Romeo, Sandu, Sebastian, Serban, Sergiu, Silviu, Sorin, Stefan, Tavi, Teodor, Tiberiu, Traian, Tudor, Valentin, Valeriu, Vali, Vasile, Victor, Viorel, Vlad, Vladimir, Yannis, Zaharia.

Font11

Font12

Font10

Font8

Font7

Font5

Font3

Font2

Font13

One Reply to “Tatuaje cu nume”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *