Tatuaje viking

Tatuajele viking sunt destul de neobisnuite, dar cei care le poarta tind sa simbolizeze o anumita forta bruta pe care putine alte modele de tatuaje o au. Deasemenea, de multe ori reprezinta o atitudine increzatoare si un fel de energie mistica. Multe din aceste modele de tatuaje viking pe care le veti vedea au o infatisare asemanatoare desenelor animate. Aceste modele sunt insotite de culori aprinse, linii si contururi indraznete, si scene fantastice. Multe din aceste modele de tatuaje vor arata doar grimasa tipatoare a fetei unui viking cu parul lung si coarne lungi care ii impodobesc casca. Deasemenea veti vedea si modele intregi in acelasi stil care arata vikingul tinand in mana un topor insangerat, sau escaladand un munte la apus. Unele persoane prefera sa foloseasca acest stil pentru a creea o imagine mai macabra a celebrilor razboinici. De obicei ei aleg un craniu sau un schelet imbracat in vesmante de viking, insotit de arme mari, in special topoare.

Tatuaje viking

Modele de tatuaje viking

Unii prefera tatuajele cu vikingi pentru ca au o tenta fantastica si realistica in acelasi timp. Modelele descriu un viking scandinav sau celtic, desenat in nuante de rosu, verde, gri sau pur si simplu negru. Aceste desene sunt facute pentru a face ca portretul vikingului sa semene cat mai mult cu realitatea. Desi tatualeje cu personaje viking masculine sunt cele mai intalnite, veti intalni si tatuaje cu personaje feminine. Acestea de obicei sunt realizate intr-un stil pin-up, dar puteti vedea si realizari fantastice ale personajelor care sunt, fie delicate si cu infatisare de zane, fie rigide si usor musculoase. Aceste modele tind sa arate femeia viking stand singura, cu o arma in mana si pozand usor, totusi, o puteti vedea si batandu-se cu alta femeie viking, sau doborand un barbat viking in lupta. In ultima varianta, simbolismul tinde sa se incline inspre latura feminina, si vrea sa arate puterea si determinarea unei razboinice.

Multor persoane le plac sa include simboluri in tatuajele lor cu vikingi. Pentru stilul celtic, aceasta inseamna includerea de cruci celtice (un simbol al rezistentei, puterii, intelepciunii si tariei). Aceste simboluri pot fi vazute tatuate chiar pe razboinicii vikinzi, dar pot fi vazute si pe armura sau pe scutul vikingului. Pentru vikingi nordici, puteti vedea simboluri asemanatoare, dar gravate. Multe dintre aceste simboluri au semnificatii puternice, altele semnificatii negative care trebuiesc purtate cu prudenta. Desi aceste modele de tatuaje viking sunt neobisnuite, acestea isi au locul lor unic, si pot fi o exprimare puternica a tariei si puterii pentru purtatorii lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *