Tatuaje cu vampiri

Tatuajele cu vampiri sunt selectii unice ale artei corporale care pot fi reprezentate sub forma de portrete de vampiri sau mai simplu prin desene cu liliaci sau colti de vampir. Aratand la fel de bine, atat modelele de tatuaje color cat si cele alb negru, majoritatea tatuajelor cu vampiri au un singur lucru in comun: sangele.

Modele de tatuaje cu vampiri

In timp ce multe tatuaje cu vampiri apar ca portrete detaliate cu caracteristici fine si umbre faciale, multi se prezinta cu desene mult mai mici, cum ar fi o gura cu colti sau urme de muscaturi, ambele, de obicei cu picaturi de sange. O alta reprezentare simpla a unui tatuaj cu vampir este cea a unui liliac negru, simbolizand capacitatea fizica a unui vampir de a se transforma intr-un liliac. Unele femei in cautare de tatuaje cu vampiri aleg modele mai capricioase, cum ar fi Hello Kitty sau Betty Boop cu colti de un alb stralucitor, in timp ce altele pot alege mici urme de mucaturi pe gat ca tatuaje subtile si ademenitoare. Urmele de mucaturi pe coapsa sau chiar deasupra sanilor, fac aluzie mai mult la senzualitatea persoanei tatuata. Barbatii pe de alta parte, aleg de cele mai multe ori cranii de vampiri insangerate sau portrete cu femei vampir seducatoare.

Model tatuaj vampir

Istoria vampirilor

Se crede ca vampirul a aparut initial ca un simbol intunecat al subconstientului. Din punct de vedere istoric, vampirii au fost portretizati adesea ca barbati senzuali si seducatori in aparenta, sugerand dorinta de durere amestecata cu placere, pericol si supunere. In cele din urma vampirii, de asemenea, au luat forme feminine, vanand barbati creduli si femei deopotriva. Atat vampirii de sex masculin cat si cei de sex feminin apar pe timp de noapte pentru a suge sangele celor vii, intorcandu-se in intuneric inainte de ivirea zorilor. Povestile cu vampiri pot fi gasite in toate culturile. Cu toate acestea, cel mai popular vampir, Contele Dracula, a fost introduc in lume in anul 1897 de catre autorul irlandez Bram Stoker, stabilind stereotipul fizic de sex masculin pentru toti vampirii: pielea palida, parul negru, colti ascutiti si purtand o pelerina neagra cu guler.

Protectia conta vampirilor

Exista multe mituri cu privire la protectia impotriva vampirilor. In Europa de Est se crede ca usturoiul ar indeparta vampirii. Prin urmare proprietarii isi atarna funii de usturoi la ferestra si la usi pentru a isi proteza casele, in timp ce pentru siguranta animalelor le freaca pe acestea cu usturoi. Se mai crede deasemena ca vampirilor nu le plac oglizile si crucile de argint.

2 Replies to “Tatuaje cu vampiri”

  1. as dori si eu un tatuaj pe spate cu o femeie wiking sau cu o femeie inger dar nu gasesc nici unul ma puteti ajuta cu ceva mersi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *