Tatuaje tabu

Inainte de a-ti face un tatuaj, intai va trebui sa te asiguri ca il si poti acoperi cu o piesa vestimentara sau un accesoriu (in cazul tatuajelor aflate pe incheietura mainii, acestea se pot acoperi foarte usor cu ceasul sau bratara). Foarte multe persoane isi fac tatuaje tocmai pentru a fi vizibile, dar ideea de a avea un tatuaj pe o zona vizibila a corpului este inca un subiect tabu si poate avea repercursiuni nefaste mai ales la locul de munca.

Locul unde sunt facute tatuajele

Ideea de tatuaj este inca privita ca un tabu, mai ales daca aveti o profesie care implica contactul cu clientii. Ganditi-va ca pe parcursul carierei puteti ajunge intr-o pozitie de conducere si ar fi neplacut sa apareti la o intalnire de afaceri cu un tatuaj pe gat! Daca sunteti barbat si doriti sa aveti un tatuaj pe brat, ar trebui sa fie pozitionat in asa fel incat daca veti purta o camasa cu maneca scurta, maneca sa il acopere in totalitate. Imbracamintea barbatilor nu creaza multe batai de cap, deci tatuajele pot fi ascunse cu usurinta. In schimb, daca sunteti femeie, pozitionarea tatuajelor astfel incat sa nu fie vizibile decat daca doriti acest lucru, poate fi o adevarata provocare. Daca purtati foarte multe fuste, sau rochii scurte si aveti un job de top, un tatuaj pe picior nu este indicat, la fel este valabil si pentru tatuajele de pe maini sau gat. Mai bine va orientati spre tatuaje in zona lombara sau pe stomac.

Vizibilitatea tatuajelor si piercingurilor

Acelasi lucru cu vizibilitatea se aplica si pentru pasionatii de piercinguri. Cel mai bun loc ar fi buricul, pentru ca se poate acoperi foarte repede, limba (dupa ce va obisnuiti cu el nu o sa mai aveti probleme nici cu vorbirea) sau evident, in zonele intime, daca sunteti curajosi. Piercingurile faciale: buza, spranceana, nas, se pot dovedi foarte stanjenitoare la locul de munca, ca si in cazul tatuajelor in zone extrem de vizibile. Ganditi-va de doua ori inainte!

One Reply to “Tatuajele – Un tabu la locul de munca”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *