Tatuaje sexy

Sunt numerosi factori care pot fi luati in calcul pentru a vedea daca un tatuaj este sexy sau nu. Determinarea daca unele tatuaje sunt sexy sau nu, nu este un lucru foarte dificil. In cel mai bun caz, tot ce poate face cineva este sa hotarasca daca un tatuaj este sexy sau nu pentru el, si nu poate hotara acest lucru si pentru altcineva. Un lucrul care poate fi inclus este locul unde este facut tatuajul. Cele mai bune locatii sunt, soldul, partea superioara a coapsei si sanii. Dar si alte locatii pot fi la fel de bune pentru anumite modele de tatuaje sexy.

Tatuaje sexy

Modele de tatuaje sexy

Urmatorul lucu care poate fi luat in seama este ce simbolizeaza tatuajul respectiv. Fructele, in special capsunile si ciresele pot fi surpinzator de sexuale. Culorile lor intunecate si rosii, cat si dispozitia suculenta care o inspira te poate face sa te gandesti la partea carnala. Unii iau in considerare marimea tatuajului, pentru a il putea cataloga ca fiind sexy sau nu, dar nu foarte multe persoane fac lucrul asta.

Chiar daca sunt tatuaje mici, sau tatuaje pe toata marimea mainii de exemplu, nu conteaza, exista tauaje pe tot corpul care sunt la fel de sexy ca si tatuajele mici in zonele intime. Totul depinde de priceperea artistului tatuator si de felul in care il vezi tu. Trebuie sa va mai ganditi la un detaliu inainte de a va face un tatuaj sexy: Cum va arata tatuajul peste 30 de ani! Va mai fi sexy atunci?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.