Tatuaj fata pin-up

Tatuajele pin-up sunt modele de tatuaje cu femei de o frumusete izbitoare, deseori pozitionate in iposteze sexy. Acestea sunt partial sau complet nud, similare cu cele prezentate in calendare, pe afise si in reviste.

Modele de tatuaje pin-up

Modelele de tatuaje pin-up deseneneaza femeia ca o “imagine perfecta” cu parul care curge, machiaj perfect, picioare lungi si curbe uimitoare purtand in general lenjerie de dantela sau, poate, nimic. De multe ori desenele sunt sugestive sexual prin includerea de elemente de recuzita situate in locuri strategice.

Populare atat in randul barbatilor dar si al femeilor, barbatii aleg de cele mai multe ori tatuaje cu fete pin-up pentru frumusetea si atractivitatea lor sexuala, in timp ce femeile le aleg de multe ori ca dovezi de putere si declaratii de imputernicire a sexului feminin.

Modele tatuaje pin-up

Al doilea razboi mondial a contribuit la creearea unei piete insetate de fetele pin-up. Popularitatea lor se datoreaza in parte militarilor care, timp de luni de zile erau inconjurati doar de alti barbati. In lumea lor haotica de razboi, acesti soldati isi gaseau linistea si placerea in inaginile fetelor pin-up de acasa. Acestia purtau adeseori pozele acestor frumuseti in portfele sau le atarnau in camerele lor. In acesti ani de inceput, fetele pin-up au fost aproape intotdeauna imbracate intr-un mod elegant, cu toate acestea unele dintre ele au fost dispuse sa mearga mai departe.

Betty Page a fost una dintre cele mai sexy si atragatoare fete pin-up din timpul ei. Ea a fost una dintre primele femei care au aparut in poze purtand aproape nimic sau aparand complet dezbracata. Page a fost deasemenea fotografiata cu bice, legata, si cu alte femei. Betty Grable a fost deasemenea o faimoasa fata pin-up. Cea mai faimoasa fotografie a ei a fost imbracand un costum de baie dintr-o bucata si tocuri inalte, zambind peste umar. Imagini ca acestea au devenit in cele din urma modele de tatuaje foarte populare. Desi fetele pin-up s-au facut cunoscute in epoca clasica sau veche a tatuajului, ele nu s-au schimbat foarte mult din acel moment si pana in ziua de astazi.

Stilul pin-up poate fi prezentat intr-o multitudine de moduri: fete imbracate in haine de ingeri, diavoli, asistente medicale, menajere sau; purtand lenjerie de matase sau de piele mulata ori; impreuna cu obiecte de recuzita cum ar fi arme sau bice. Adesea, femeile se uita in gol la publicul lor intr-un mod sigur, cochet. Ele de asemenea pot fi surprinse in situatii de zi cu zi, dar si facand activitatile lor de zi cu zi in maniere provocatoare.

Celebritati cu tatuaje pin-up

Amy Winehouse / cantareata: un tatuaj pin-up pe bratul stang, si doua tatuaje pin-up pe bratul drept.
Butch Walker / cantaret: un tatuaj pin-up pe antebratul drept.
Jamie Walters / muzician: un tatuaj pin-up pe antebratul stang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *