Tatuaje pe picior

De-a lungul anilor, tatuajele pe picior au devenit selectii tot mai importante ale artei corporale. Desi cele mai frecvente sunt intalnite in randul femeilor, barbatii precum actorul Ryan Philippe au modele de tatuaje clasice sau tribale. Dar, trebuie sa stiti ca, tatuajele pe picior sunt extrem de dureroase, si nu toti artistii tatuatori sunt dispusi sa le faca. Deci, faceti un pas in directia corecta si documentati-va asupra modelului de tatuaj si a artistilor tatuatori cu experienta inainte de a va tatua.

De ce sunt populare tatuajele pe picior?

Tatuajele pe picior se pot masca usor, ceea ce pentru unii, fac ca partea de sus a piciorului sa fie locul perfect pentru a isi face un tatuaj. Sosetele, pantofii si pantalonii lungi, toate ajuta in acoperirea lor cand este nevoie. Cu toate acestea, in timpul lunilor de vara sau in timpul vacantelor in zone cu clima calda femeile de obicei poarta sandale sau incaltaminte foarte decoltata astfel incat tatuajele lor sa fie vizibile si observate cu usurinta si de toata lumea, iar cand acestea sunt asociate cu pantofi sexy cu toc lung si subtire, isi asuma un rol mult mai tentant si seducator.

Model de tatuaj pe picior

Tatuajele pe picior sunt dureroase?

Tatuajele pe picior pot fi destul de dureroase pentru ca artistul tatuator estenevoit sa imprime cerneala peste oase si straturi subtiri ale pielii, spre deosebire de alte locatii ale corpului care sunt acoperite si cu muschi cum ar fi partea superioara a bratelor sau zona abdominala. Si nu vorbim doar de cateva oase. Douazeci si sase de oase alcatuiesc piciorul si glezna si egaleaza un sfart din oasele intregului corp uman. Acesta este unul dintre motivele pentru care multi artisti tatuatori nu sunt dispusi sa faca tatuaje pe picior, tatuarea de linii drepta peste atat de multe oase poate fi dificila, sa nu mai vorbim de incercare de a duce la bun sfarsit tatuajul in timp ce clientul este nervos si simte dureri foarte mari.

Modele comune pentru tatuajele pe picior

Tatuajele pe picior sunt limitate in marime pe masura ce fiecare proiect se poate extinde doar pe dimensiunea piciorului pe care va fi desenat modelul. Prin urmare, unele dintre desenele sau modelele cele mai frecvente in randul femeilor care se potriveste cu usurinta de la aceasta restrictie de dimensiune includ flori, pasari si stele. Barbatii, pe de alta parte, prefera modele mai masculine, cum ar fi tatuajele tribale, religioase sau cu animale.

Sfaturi de vindecare pentru tatuajele pe picior

Tatuajele pe picior pot avea dificultati de vindecare, astfel terminarea lor la momentul potrivit este importanta. In mod ideal, tatuajele pe picior ar trebui sa fie programate in timpul anotimpurilor calde, astfel incat sandalele deschise, papucii lejeri si pantalonii scurti sa poata fi purtati timp de cateva zile dupa terminarea tatuajului. Acest lucru le permite sa se vindece cu sanse mai mici de infectie din cauza frecarii si a bacteriilor. Avand cateva zile libere, de relaxare, si fara a purta incaltaminte sau imbracaminte in zona unde este facut tatuajul, in cele din urma este cel mai bun mod de vindecare sanatoasa.

Celebritati cu tatuaje pe picior

Pe masura ce popularitatea tatuajelor pe picior continua sa creasca, la fel creste si numarul celebritatilor care isi fac acest gen de tatuaje. Aici gasiti o lista scurta a actorilor de la Hollywood care poarta propriile tatuaje pe picior:

Kelly Osborne / personalitate tv: tatuaj cu un craniu si oase incrucisate pe ambele picioare.

Ryan Phillipe / actor: tatuaj cu o buburuza pe partea de joc a piciorului.

Brittney Spears / cantareata: tatuaj cu un fluture si vita de vie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *