Tatuaje japoneze

Tatuajele japoneze furnizeaza o forma de arta vizuala extraordinara oricarei galerie de imagini si modele de tatuaje. De la ferocii tigri si dragoni, la demoni antrenati in lupte mortale si gratiosii pesti koi inotand in parauri, oricine isi va gasi macar cateva modele de tatuaje japoneze pe placul lui. O parte integrala a frumusetii tatuajelor japoneze traditionale este capacitatea formelor si a desenelor de a evolua si de a fi dezvoltate in timp, de la tatuaje individuale mici, in motive magnifice care pot cuprinde un brat, o maneca, sau un intreg spate, astfel, purtatorul unui tatuaj poate incepe cu un model mic, iar cu putina experienta, cu timpul isi poate creea o piesa elaborata, si a carei frumusete iti poate taia rasuflarea.

Tatuaj japonez

Modele de tatuaje japoneze

Tatuajele japoneze clasice spun povesti care deseori implica anumite calatorii epice. Temele comune includ depasirea unor mari sanse, luptand cu fortele raului si depasind propriile imperfectiuni. Tatuajele japoneze sunt deasemenea pline de adanci semnificatii simbolice. Sa luam tigrul ca exemplu, el simbolizeaza forta, puterea si salbaticia, iar acesta este doar un exemplu din imensitatea de posibilitati disponibile pentru toti iubitorii de tatuaje japoneze. Deci, daca cautati sa respuneti o poveste antica, sa comparati atributele unei creaturi mitologice, sau pur si simplu cautati un model care este frumos si elegant, tatuajul japonez are ceva special pentru voi.

Tatuaj masca japoneza

Sunt cateva tipuri de modele de tatuaje in lume. Totusi, printre multele tipuri de modele disponibile, cele mai populare sunt, probabil, tatuajele japoneze. In sprijinul acestui lucru vine faptul ca, tatuajele japoneze sunt recunoscute si folosite nu numai de catre japonezi, ci de oamenii din toata lumea. Care este motivul acestui lucru? De ce aceste modele sunt primite atat de bine de catre comunitatea internationala? Care sunt caracteristicile acestor fantastice tatuaje care le fac atat de populare?

Tatuaje japoneze artistice

Modelele de tatuaje japoneze sunt foarte artistice. Multe din aceste modele sunt foarte colorate si fluide, facandu-le mult mai atragatoare decat alte modele de tatuaje. Deasemenea, fiecare model este facut de obicei dintr-un singur element tesut impreuna cu linii complicate, transformand tatuajul intr-un elaborat desen pe piele. De exemplu, in multe modele de tatuaje japoneze obisnuite, ca cele cu pestii japonezi koi, maestrii in tatuaje deja folosesc mai mult de 6 culori pentru a termina tot desenul. Acest numar este in continuua crestere, pe masura ce modelul este mai complex.

Model tatuaj japonez

Simbolismul tatuajului japonez

Tatuajele japoneze sunt bogate in semnificatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca arta japoneza a tatuajelor este sprijinita de secole de cultura si traditie. Din moment ce japonezii au o mare consideratie pentru natura si spiritualitate, ei asociaza de multe ori diferite creaturi si locuri cu adanci semnificatii spirituale. Acesta spiritualitate este cea care transforma cerneala si modelul in lucrari care intruchipeaza sau simbolizeaza mai multe lucruri. Aceasta este, de asemenea, si de ce anumite creaturi, in special cele mai venerate, cum este dragonul, tigrul, si pestele koi, isi fac loc in inima celor mai multe modele de tatuaje japoneze. Japonezii detin un inteles special pentru aceste creaturi, care reprezinta motivul pentru care sunt folosite in multe modele de tatuaje.

Tatuaj demon japonez

Puterea unui tatuaj japonez

Modelele din aceasta categorie emit o senzatie de putere, atat de mare incat corpul unde sunt plasate aceste tatuaje aproape dispare in spatele imaginii. Amestecul de forma, culoare si modele complexe atrag atentia ca niciun alt model de tatuaj. Acesta este unul din motivele pentru care dureaza mult mai mult pana a fi terminate decat altele. Detaliile care alcatuiesc fiecare desen fac aceste modele sa fie extrem de puternice si ademenitoare. In contrast cu alte modele, care arata si se simt ca sunt accesorii care ornamenteaza pielea, tatuajele japoneze sunt realizate pentru a iesi in evidenta.

Tatuaje japoneze mana

Indrazneala tatuajului japonez

Cel e mai populare modele de tatuaje japoneze se intind pe aproape toata suprafata corpului. Unele dintre cele mai bune si cunoscute modele pot acoperi intreg spatele, de la coapse pana la umeri, iar altele merg chiar de pe fata, si continua acoperind si cele mai sensibile zone ca: barbia, sanii, si organele genitale. Va puteti imagina durerea pe care au suportat-o purtatorii unui astelf de tatuaj, doar pentru a isi face un tatuaj japonez?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.