Tatuaje cu fluturi

Una dintre cele mai populare optiuni pentru femei este tatuajul cu fluturi. Fluturii nu sunt numai frumosi, dar si foarte simbolici si se bucura de o bogata istorie de-a lungul culturii umane. Fluturii pot deasemenea simboliza moartea si renasterea. Din aceasta cauza, multe femei pot alege modele de tatuaje cu fluturi dupa ce au trecut prin momente dificile in viata lor. Pentru orice fata, un fluture este un mod simplu de a arata gratie si pace. In plus, multe femei simt ca un tatuaj cu un fluture lasa pe altii sa inteleaga natura lor iubitoare.

Tatuaje fluturi

Modele de tatuaje cu fluturi

Fluturii nu sunt numai frumosi, dar alegerea unui tatuaj cu fluturi permite multe experimente cu diferite culori si forme. Un fluture este un model de tatuaj extrem de versatil. Este la fel de frumos pe oricare parte a corpului, dar cel mai bine arata pe partea inferioara a spatelui. Un model de tatuaj cu fluturi poate fi desenat, inspirat fiind de un fluture adevarat sau pur si simplu din imaginatia fiecaruia. Multe femei doresc ca un tatuaj cu fluturi sa fie asociat cu alte simboluri, cum ar fi, flori, frunze, zane sau flacari. In plus, multe femei folosesc aripile unui fluture pe modele de tatuaje cu zane sau ingeri pentru a isi creea un desen unic.

Semnificatia istorica a fluturilor

Fluturii s-au bucurat de o bogata semnificatie istorica de-a lungul timpului. Multe dintre kimonourile lucrate manual si purtate de gheise au fluturi pe ele. Triburile americane, au si ele idei specifice despre fluturi. Tribul Blackfoot credea ca fluturii aduc visele, iar tribul Zuni simtea ca un fluture alb prezice inceputul verii.

  • In Grecia, se credea ca un suflet se naste atunci cand un fluture apare din coconul sau.
  • In Irlanda, fluturii sunt suflete care au murit si asteapta sa intre in purgatoriu.
  • In Asia, fluturii sunt simboluri ale bucuriei si fericirii.

Multe femei aleg fluturii ca tatuaje pentru ce simbolizeaza ei, poate luand in considerare si protectia mediului inconjurator. In plus fata de frumusetea lor de necontestat, fluturii mai simbolizeaza si metamorfoza sau schimbarea. Cum stim cu totii, fluturii isi incep viata fiind omide urate, grase si care mananca peste masura, dar pe masura cu trecerea timpului, se schimba in creaturi foarte frumoase. In societatea noastra de modele anorexice, nu este nici o surpriza ca multe femei se regasesc in schimbarea prin care trece o omida pana a ajunge frumosul fluture.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.