Tatuaje egiptene

Tatuajele egiptene, ca multe alte modele de tatuaje din mitologie sau culturile vechi, cresc din ce in ce mai mult in popularitate. Ele sunt gustate si acceptate de catre societate, si reprezinta un mod excelent de explorare folosind arta imaginilor din toate colturile lumii. Tatuajele egiptene sunt frumoase si prezinta imagini din trecutul antic.

Tatuaj egiptean

Modele de tatuaje egiptene

Multi dintre noi au un concept destul de evoluat despre cum arata arta Egipteana, si cum poate fi adaptata unui model de tatuaj modern. Pe de alta parte, majoritatea dintre noi nu avem decat o idee generala  despre cum aratau tatuajele egiptene. Se pare ca tatuajele nu erau foarte raspandite printre egipteni, cu o singura exceptie notabila – unele femei egiptene, de la printese pana la dansatoare, erau tatuate cu modele de linii si forme.

Stim acest lucru pentru ca aceste femei erau mumificate, acest proces pastrand pielea si tatuajele. Aceste modele de tatuaje egiptene originale aveau o semnificatie, care, din pacate, a fost pierduta. Antropologii sunt recunoscatori pentru acest lucru, si pentru alte dovezi pe care complexele ritualuri de inmormantare Egiptene ni le-au oferit. Egiptul este acceptat pe plan general ca fiind leaganul artei tatuajelor si de catre Regatul Mijlociu, tatuajele par a fi fost populare si cultural acceptate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *