TATUAJE CU FETE PIN UP

TATUAJE CU FETE PIN UP

Tatuajele pin up sunt modele de tatuaje cu femei de o frumusete izbitoare, deseori pozitionate in iposteze sexy. Acestea sunt partial sau complet nud, similare cu cele prezentate in calendare, pe afise si in reviste.

Aceste modele de tatuaje deseneneaza femeia ca o “imagine perfecta” cu parul care curge, machiaj perfect, picioare lungi si curbe uimitoare purtand in general lenjerie de dantela sau, poate, nimic. De multe ori desenele sunt sugestive sexual prin includerea de elemente de recuzita situate in locuri strategice.

Populare atat in randul barbatilor dar si al femeilor, barbatii aleg de cele mai multe ori tatuaje cu fete pin up pentru frumusetea si atractivitatea lor sexuala, in timp ce femeile le aleg de multe ori ca dovezi de putere si declaratii de imputernicire a sexului feminin.

Al doilea razboi mondial a contribuit la creearea unei piete insetate de fetele pin up. Popularitatea lor se datoreaza in parte militarilor care, timp de luni de zile erau inconjurati doar de alti barbati. In lumea lor haotica de razboi, acesti soldati isi gaseau linistea si placerea in inaginile fetelor pin up de acasa. Acestia purtau adeseori pozele acestor frumuseti in portfele sau le atarnau in camerele lor. In acesti ani de inceput, fetele pin up au fost aproape intotdeauna imbracate intr-un mod elegant, cu toate acestea unele dintre ele au fost dispuse sa mearga mai departe.

Betty Page a fost una dintre cele mai sexy si atragatoare fete pin up din timpul ei. Ea a fost una dintre primele femei care au aparut in poze purtand aproape nimic sau aparand complet dezbracata. Page a fost deasemenea fotografiata cu bice, legata, si cu alte femei. Betty Grable a fost deasemenea o faimoasa fata pin up. Cea mai faimoasa fotografie a ei a fost imbracand un costum de baie dintr-o bucata si tocuri inalte, zambind peste umar. Imagini ca acestea au devenit in cele din urma modele de tatuaje foarte populare.
Desi fetele pin up s-au facut cunoscute in epoca clasica sau veche a tatuajului, ele nu s-au schimbat foarte mult din acel moment si pana in ziua de astazi.

Stilul pin up poate fi prezentat intr-o multitudine de moduri: fete imbracate in haine de ingeri, diavoli, asistente medicale, menajere sau; purtand lenjerie de matase sau de piele mulata ori; impreuna cu obiecte de recuzita cum ar fi arme sau bice. Adesea, femeile se uita in gol la publicul lor intr-un mod sigur, cochet. Ele de asemenea pot fi surprinse in situatii de zi cu zi, dar si facand activitatile lor de zi cu zi in maniere provocatoare.

Celebritati cu tatuaje pin up

Amy Winehouse / Cantareata: Un tatuaj pin up pe bratul stang, si doua tatuaje pin up pe bratul drept
Butch Walker / Cantaret: Un tatuaj pin up pe antebratul drept
Jamie Walters / Muzician: Un tatuaj pin up pe antebratul stang

Tatuaje cu fete pin up

Tatuaje cu fete pin up