Tatuaje cabala

Cabala este cunoscuta ca traditia mistica in termen de Iudaism. Acesta este un studiu complex si consumator concentrandu-se in adancimea iluminarii. Cei ce aleg tatuajele cabala sunt in cautarea exteriorizarii expresiilor interioare. Cine sunt ei, esenta lor, sperantele lor spirituale si locul lor in lume.

Litere ebraice ca tatuaje cabala

Tatuajele cabala cel mai des iau forma de litere ebraice. Aceste litere sunt similare in araba, japoneza si caracterele chinezesti, in care fiecare au semnificatii profunde si variabile in functie de plasarea lor intr-un grup. Deoarece exista doar 22 de litere in alfabetul ebraic, plasarea fiecareia este critica atunci cand creati tatuaje cabala. Madonna, care a adus religia cabala in lumina reflectoarelor, a purtat un tatuaj temporar pe umarul sau drept in videoclipul pentru “Die another day”. Literele ebraice din tatuajul sau semnifica unul dintre cele 72 de nume pentru Dumnezeu in credinta ebraica. Aderenti ai cabalei cred ca fiecare nume reprezinta tipuri specifice de energie, emotii si abilitati.

Tatuaj cabala

Talismane cabala

Cele 10 atribute sau copacul vietii, este un desen cabala care descrie creatia universului. Acest proces pas cu pas poseda atribute diferite si, prin cele 22 de cai care le conecteaza, ofera o multitudine de sensuri, energii si mistere. Modele care incorporeaza aceasta diagrama de cercuri si cai pot face tatuaje calaba interesante. Deasemenea, reprezentarea literala a pomului vietii, cu radacini si ramuri interconectate pot forma tatuaje cabala frapante, negre sau multicolorate. Modele asemanatoare bratarilor tatuate pe incheietura mainii stangi in culoarea rosie deasemenea pot fi reprezentative tatuajelor cabala. Bratarile cabala rosii se crede ca protejeaza purtatorul acestora de “ochiul rau” si influentele negative ale lumii, in timp ce cabala considera mana stanga ca fiind partea de receptie pentru trup si suflet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *