Este un salon de tattoo autorizat in Piata Dorobanti, Str. Sofia nr. 26. Artistii nostrii tatuatori va stau la dispozitie cu mii de modele din cele mai variate. Am incercat sa intelectualizam aceasta arta scotand-o din mentalitatea romaneasca ca tatuajul trebuie ascuns si face parte din randul persoanelor cu o slaba pregatire intelectuala. Incercam sa va demonstram, ca si Europa vestica si America, tatuajul este un factor psihologic pozitiv si un element de fashion.

Echipa de management a salonului de tatuaje Roxy tattoo design vegheaza permanent si foarte atent, la calitatea lucrarilor executate de artistii sai tatuatori (alesi dintre cei mai buni), a executiei tatuajelor si piercingului, la pastrarea cat mai stricta a protocoalelor igienice impuse de ministerul sanatatii prin autorizatia eliberata de acesta si la indeplinirea misiunii asumate de a fi cei mai buni dintre cei mai buni.

Cei doi tatuatori (doi baieti sufletisti si flexibili) ai echipei Roxy tattoo design, selectati cu grija dintre cei mai buni, intrunesc ani de experienta. Au lucrat in domeniul tatuajului multi ani, in mai multe saloane profesioniste autorizate acumuland o vasta experienta de lucru.

Managementul firmei, alaturi de cei doi artisti tatuatori vegheaza la indeplinirea tuturor criteriilor calitate de executie, de siguranta medicala si comportament exemplar in relatia cu clientii sai. Intotdeauna sunteti bineveniti in cadrul salonului nostru cu orice intrebare si dorinta de a intelege viziunea si misiunea noastra in arta tatuajelor. Salonul promoveaza respectul, increderea si seriozitatea.

  • Web: www.roxy-tattoo.com
  • Mail: office@roxy-tattoo.com
  • Locatie: Bucuresti, Str. Sofia nr. 26, Pta. Dorobanti
  • Mobil: 0723.265.771; 0722.403.977
  • Fix: 0311.073.289

One Reply to “Roxy tattoo”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.