Metodele de lucru si lucrarile in sine sunt inovative. De aceea la Funky Tattoo veti gasi artistii pe care-i asteptati demult sa va transforme visele in realitate. Suntem o echipa de oameni diferiti, dar uniti de talent, de dorinta de dezvoltare pe plan profesional si de visul de a sterge din mintea romanilor lista de preconceptii legate de cultura tatuajelor.

Calitatea serviciilor noastre este asigurata de experienta de 10 ani a artistului Stefan Negoescu, de utilizarea de tusuri organice de top, ace si capacele de unica folosinta, aparatura de sterilizare acreditata si de respectarea tuturor normelor de igiena impuse de Ordinul Ministerului Sanatatii Publice nr. 1136 / 27.06.2007.

Stefan Negoescu detine Certificatul de absolvire a cursului de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena sanitara si Atestatul in Tatuaj artistic profesional si Body Piercing (montaj bijuterie pe corp) si totodata o sursa inepuizabila de talent si creativitate.

Va oferim garantia serviciilor de clasa, intr-o locatie ultracentrala si foarte usor accesibila (Piata Romana vis-a-vis de metrou), o atmosfera relaxanta si prietenoasa, o lume colorata creata special pentru voi.

  • Web: www.funkytattoo.ro
  • Mail: contact@funkytattoo.ro
  • Locatie: Bucuresti, Bd-ul Magheru nr. 35, bloc 52, etaj 2, ap. 22, interfon 222, punct de reper: “intre BRD si magazinul Cosmote din Piata Romana”
  • Mobil: 0731.525.808
  • Fix: 021/316.51.65

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.